Barion Pixel
Hiszti, Bepisilés, Félelmek, Nem alvás, Dühkitörés? Covid, Háború, Bizonytalanság, Szorongás, Felvételi, Érettségi?
Íme az azonnali megoldás!
Workshop - Szülőknek
Így nevelj coaching szemléletben gyereket
a hihetetlen és mégis valós eredményekért!

Minden családot meglátogat a düh, a félelem vagy a szomorúság. A gyermekek gyakran a felnőttek számára nem elfogadtató viselkedéssel fejezik ki ezeket az érzéseket. Ha nincsenek a megfelelő eszközök a birtokodban, nem vagy felkészült az adott szituációban, nem fogod tudni könnyedén leszerelni, és nehezebb lesz a nyugodt légkör kialakítása, elillan a minőségi idő.

Keresel egy kapaszkodót, amit te és a gyerek is azonnal és örömmel használnátok végre?

Mondok 3 okot, amiért érdemes részt venned!

1. Megismered,
mi zajlik le a gyermekben, pontosan tudni fogod, hogyan kezeld  a problémás helyzeteket.

2. Kézbe veszed
újra az életed irányítását! Az elmúlt lassan 4 évben alaposan a feje tetejére állt mindenkinek az élete. Segítünk visszavenni az irányítást.

3. Megtapasztalod,
milyen érzés azonnal eredményeket elérni!

A mai világban azonnal alkalmazható megoldásokra van szükség. Ha ordít egy gyerek, jó lenne azonnal megszüntetni. Ha nem alszik el, nincs idő heteket várni. A bemutatott eszközök éppen ebben segítenek.

Mit szólnál, ha valaki megmondaná, hogyan lehet a gyerekek érzelmeit kordában tartani, egy gyermeki hisztit akár egy mondattal kikapcsolni?
Teremtenél már egy kis nyugalmat magad körül?

Miért várnád meg a következő hisztit, csatlakozz ma!
Szezonális ajánlatunk: Add karácsonyi ajándékba, és egy díj megfizetése mellett vegyetek részt mindketten a programon.

Nézzük a szülők véleményét:

Ezeket az eredményeket Te is könnyedén
elérheted a program után:

Nagyon rég hallottam ilyen összeszedett, profi programot. Felüdülés volt és nagyon izgalmas. – Ágnes

Hihetetlenül sokat kaptunk ettől a programtól. Alig várjuk, hogy kipróbáljuk az új eszközöket és biztosak vagyunk abban, hogy a kislányunk erre teljesen nyitott lesz. Minden fontos életterületet és minőséget lefedett ez a program. Szerintem nagyon jó lenne, ha minden szülő, pedagógus részt vehetne rajta. – Zita és László

Bárcsak 20 évvel ezelőtt is hallottam volna ezt a programot, amikor az én gyermekeim voltak kicsik. Most az iskolában hasznosítom a hallottakat. – Ákos

Köszönjük szépen a lehetőséget. Rengeteg új és hasznos infó hangzott el, és a többiek is pozitív élményekkel, számukra is új tapasztalatokkal zárták a modulokat. – Tímea

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem ezeken az előadásokon. Mindenféleképpen be fogom építeni az iskolai oktatásba. A mai nap már ki is próbáltam a hangulathőmérőt az online oktatás közben. Működött. – Mária

Nagyon informatív és szakmai szempontból inspiratív is volt ez a “kurzus”. Örülnék, ha az eszközökről készülne papír alapú “kéziköny” is. – Andrea, pszichológus

Tapasztald meg, milyen érzés
azonnal eredményeket elérni!

Kíváncsi vagy, hogyan kezdj bele?

Inspirálódj és teremtsd meg a saját kreatív eszköztáradat, melyek elnavigálnak téged az érzelmi kilengések viharában!

Vedd a kezedbe az irányítást!

Az elmúlt évben néhányszor elsodortak az események, segítünk neked abban, hogy visszavehesd az irányítást a mindennapokban.

Tapasztald meg, milyen érzés szülőként azonnal eredményeket elérni!

Meg szeretnénk tanítani arra, hogy milyen érzés azonnal átszervezni az életedet, és – bármennyire lehetetlennek tűnik is – élményt adó üzemmódba kapcsolni.

Miért vettek részt a többiek a programon?

Mert kíváncsiak voltak, hogyan lehet a gyerekek érzelmeit kordában tartani, a gyermek hisztijét akár egy mondattal kikapcsolni.

Mert gyakorlati tapasztalatra vágytak. Nem akartak több száz oldal elméletet átolvasni.

Mert a gyereknevelés küzdelmeiben azonnal alkalmazható, kézzel fogható eszközökre voltak kíváncsiak, amivel másnaptól csökkenthették a feszültséget, az intenzitását és gyakoriságát is.

Mert magyar fejlesztésű gyereknevelési módszertant kerestek, amit családok ezrei használnak itthon, és itt, Magyarországon működik.

Miért lehet szükséged erre a programra?

 • Egyszerű, és jól működő receptet kapsz a kezedbe, megfoghatóvá válik a megfoghatatlan, és nem kell többé azt érezned, hogy „nem tudod, hogyan kezdj hozzá.”
 • „Legalább otthon nyugalom lesz”. Lecserélheted a stresszt minőségi időre.
 • Téged múlt századi szülők neveltek, Te a jövőre készíted fel a gyerekeidet, ehhez új eszközök kellenek, ilyen eszközöket kapsz.
 • Pénzt spórolsz: Pszichológushoz még mindig csak akkor viszik a gyereket, ha komoly baj van, de akkor a workshop díjának a többszörösét fizeted majd ki és senki nem garantálja az eredményeket.

Időpont:

Egész napos online workshopok Zoom-platformon:
(1 óra ebédszünettel)
November 19.
Vasárnap 10:00-18:00 vagy
December 30.
Szombat 10:00-18:00 vagy
Január 21.
Vasárnap 10:00-18:00
A fenti időpontokban elérhető workshopok tartalma megegyezik, kérdésekre van lehetőség, SŐT kérdezzetek bátran! Amennyiben az egyik workshopon részt veszel, kipróbálod a hallottakat, de további kérdések merülnek fel benned, vagy csak szeretnéd újra hallani a mélyebb megértés érdekében, az azonos témájú workshopokon ingyenesen részt vehetsz újra!
Az egész napos worshopon való részvétel ára:
29.210 Ft (23.000 Ft+áfa)
Ha december 17. előtt vásárolod meg: 

29.210 Ft (23.000 Ft+áfa) helyett
19.050 Ft (15.000 Ft+áfa)

Ismerkedj meg az érzelmi kilengések okaival és jellemzőivel!

Tisztában kell lenned azzal, mi zajlik le a gyermekekben és önmagadban! Ennek ismeretében pontosan tudni fogod, hogyan kezeld a problémás helyzeteket.

Szülőként, óvodapedagógusként, pedagógusként rengeteg elmélettel találkozhattál már, rengeteg tanácsot kaphattál már, azt viszont nem feltétlen mondták el, hogy az adott problémás helyzetben, a gyakorlatban mit csinálj? A worksopon a rövid elméleti háttér mellé kézzel fogható, gyakorlati eszközöket kapsz a kezedbe, melyeket a gyermekkel közösen elkészíthetve azonnal használhatsz! Az eszközök rutinszerű alkalmazásával pedig a problémás helyzetek számát tartósan lecsökkentheted!

Ismerj meg olyan, a gyereknevelés mindennapi kihívásaival és küzdelmeivel szemben azonnal
alkalmazható, kézzel fogható eszközöket, amivel már aznaptól csökkentheted a hétköznapok
feszültségeinek intenzitását és gyakoriságát.

indulj el az úton, tedd meg az első lépést most, RegisztrálJ!

Mi lesz a Workshopban? >> (1 perc)

Csak rajtad múlik!

Mind a pozitív, mind a negatív érzelmeknek megvan a maga szerepe az életünkben, nem lehet csak úgy megválni valamelyiktől, csak azért mert megnehezíti az életünket.El tudod azonban sajátítani, hogyan kezeld azokat a problémás helyzeteket, amikben eddig kapaszkodók nélkül elsodródtál. Sőt, köszönhetően a módszertanunk azonnali működésének, át is tudod adni a gyerekeknek már a következő napon, ugyanezt a készséget! Vegyél részt a workshopon és megmutatjuk neked, hogyan tudod hatékonyan segíteni a gyermekeket érzelmeik felismerésében, kifejezésében és kezelésében, mások érzelmeinek felismerésében és kezelésében, kapcsolataik kialakításában és fenntartásában, ezáltal egy támogató közösség létrehozásában!

Ismerd meg a workshop előadóját!

A workshopot Győri Ildikó pszichológus, édesanya tartja.

Ildikó évekig céges motivációs rendszereket épített fel. Anyukaként rájött, hogy a család is egy olyan rendszer, ahol a motivációra van szükség. A vidám eszközrendszert kezdetben a saját életében próbálta ki, azóta pedig több száz szülőnek és pedagógusnak segített vele. Több könyve is megjelent, legnépszerűbb közülük a Varázspálca Szakszervíz, mely mesékkel segíti az eszközök könnyebb bevezetését. Munkatársaival Családbarát Programokat szervez és bonyolít le több mint tíz éve. A nagyvállalati gyermekprogramokon eddig több ezer gyerek vett részt. Nyaranta több száz gyerek készíti el és használja az Indulatvulkánokat vagy a Hangulathőmérőket. 2021. szeptembere óta több, mint 1600 pedagógusnak segített az osztálytermekben lecsökkenteni a dühkitöréseket – lehet, hogy a te gyermeked is köztük volt.

Coaching + Érzelmi intelligencia + Kreativitás

A workshop felépítése és témái

A workshop 3 modulból áll:

10:00-12:00

 • A gyermek szocializációja és tanulása. Mi lenne a természetes?
 • A társadalom, amibe beilleszkedik. Hol és mit rontunk el?
 • Hová tűnt a régi világ? Mi történt 2020-ban? Mi történik velünk, milyen lesz az új normális élet, és arra nekünk milyen ráhatásunk van?
 • Hogy szedjük össze magunkat?

13:00-15:00

 • Érzelmi intelligencia – gyakoroljunk a Hangulathőmérő segítségével.
 • Az érzelmi intelligenciáról – kézzelfoghatóan.
 • kreativneveles.hu módszertan háttere és fejlődési íve.

15:30-18:00

 • Az érzelmek, szerepük és „tudatos” irányításuk.
 • Az eszközök, amelyek kézzelfoghatóvá teszik az érzelmeket.
 • Az erősségeink, amelyeket sokszor nem veszünk észre.

Regisztráció

 1. Tedd a terméket a korsárba.
 2. Fizetés után a megadott e-mail címre elküldjük neked a kiállított számlát.
 3. A workshop díjának megérkezése után minden regisztrált e-
  mailcímre elküldjük a ZOOM meetinghez való csatlakozás linkjét.
 4. A részvételhez a ZOOM program szükséges. Kérjük, töltsd le. A letöltés pontos
  menetéről tájékoztatást küldünk e-mailben.
 5. Részt veszel az online workshopon, és tudni fogod, hogyan kezelj problémás
  helyzeteket!

Vélemények

Egy pedagógus

„Kedves Ildikó!
Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem ezeken az előadásokon. Mindenféleképpen be fogom építeni az iskolai oktatásba. A mai nap használtam is a hangulathőmérőt az online oktatás közben. Szokás szerint 8 órakor indítottam az órát, de előtte nem kötelező jelleggel, 7:45-től beszélgetőkörben kötetlenül beszélgettem a gyerekekkel. Egy kisfiú nagyon rossz kedvvel ült. Megkérdeztem, hogy érzi magát, megtudná mondani egy ötös skálán… Azt válaszolta, hogy – 2000. Ó, gondoltam magamban, hát most mi tévő legyek?  Feltettem azt a kérdést, mivel tudná javítani a hangulatát? Ha lefeküdhetne – ez volt a válasz. Azt válaszoltam, hogy feküdjön le húsz percre. Megköszönte és kilépett… Képzeld, 10 perc múlva visszajött és nagyon jó volt a kedve. Én annyit szeretnék neked mondani, hogy KÖSZÖNÖM! Azon a 10 percen nem múlik semmi.
Üdvözlettel : Gy. M.”

Két pedagógus hallgató

„Kedves Ildikó!
Köszönjük a lehetőséget és a gyakorlatban alkalmazható trükköket. A jövőre tekintettel, de már a gyerekek neveléséhez is nagyon hasznos dolgokat tudtunk meg. Már azt is kitaláltuk, hogy az első dolog, amivel a termünket “kidekoráljuk” az az osztályunk óriás vulkánja lesz! Összességében teljesen érthetőnek, a jelenre és a jövőre is sok területen felhasználhatónak bizonyultak számunkra az előadások! Köszönjük! Szép napot kívánunk!
V. és K.”

Vélemények

Eliza

Kedves Ildikó és Niki!

Bár még nagyon zöldfülű vagyok, mivel elsejétől kezdtem el dolgozni, mint óvodai iskolai szociális segítő, az biztos, hogy az előadáson bemutatott eszközöket fogom használni a munkám során. Személy szerint nem rajongok az online előadásokért, mert általában nagyon zord és sajnos sokszor nem jellemzi az interaktivitás, ez a sorozat, amit összeállítottatok valahogyan mégis más volt, mint a többi. A tudásotokkal, tapasztalatotokkal és személyiségetekkel megszínesítettétek ezt a 4 alkalmat.

Örülök, hogy részt vehettem rajta!

További jó és sikeres munkát kívánok nektek!

Kedves Ildi és Niki!
Köszönöm szépen a leveleket és felvételeket. Örülök, hogy részt tudtam venni a workshopon, köszönöm szépen a lehetőséget!
Nagyon jó és pozitív élmény volt és hasznos is volt számomra, mert:
– egy számomra új megközelítéssel, látásmóddal ismerkedtem meg:
“láthatóvá tenni a láthatatlant, megfoghatóvá a megfoghatatlant”
– gyakorlati tanácsokat adtatok nehéz helyzetekre, amik ugyan kis dolgoknak tűnnek, de ezeknek a helyzeteknek a jó kezelése kulcskérdés, akár egy tanóráról akár egy táboros hétről van szó
– pozitív megerősítést kaptam, hogy “jó úton járok” bizonyos dolgokban 🙂
Tetszett a felkészültségetek , az előadások felépítése és workshop személyes és közvetlen hangvétele és jó hangulata és az is , hogy volt lehetőség kérdezésre és beszélgetésre az előadások után.
Szép nyarat, jó táborozást és a munkátokhoz további sok sikert kívánok!
Szeretettel: Kati

Vélemények

Egy pszichológus hallgató

„Kedves Ildikó!
Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshopon, hasznos, gyakorlati tudásra tudtam szert tenni. Ezt a fajta kézzelfogható, gyakorlatias szemléletet nagyon hiányolom az egyetemi képzésről, úgyhogy emiatt még inkább úgy érzem, hogy megérte jelentkezni a workshopra. Érthető, követhető volt minden. A tábori beszámolók arról, hogy a gyerekek hogyan tudták alkalmazni a bemutatott eszközöket különösen színesítették az előadásokat. Az eszközök közül nagyon megtetszett az idő és feladatok számontartására szolgáló, motiváló kéz/láb rajzolgatás, valamint az Indulatvulkán, de borzasztó aranyosnak találtam a Vinnyogásmérőt is. Biztos vagyok benne, hogy tudom majd hasznosítani az elhangzottakat, köszönöm a lehetőséget!
Minden jót,
M.”

Téged várlak, ha

… unod már a rengeteg gyereknevelési elméletet, és valami ütős gyakorlatra vágysz!
… ha Te is szeretnéd kreatív eszközökkel segíteni a gyermekek önkontrollját
… ha kisgyermekes szülő vagy és szeretnéd feldobni a napi rutint!

 • megérteni a gyermeked érzelmi állapotát és annak megfelelően reagálni rá
 • segíteni a gyermekének érzelmei felismerésében és megfelelő kifejezésében
 • támogatni gyermeked pozitív önbecsülésének kialakításában
 • gyermeked önmotivációra tanítani és nem utolsó sorban
 • nyugodt légkört teremteni a családi fészekben

… ha óvodapedagógusi vagy tanítói pályára készülsz és gyakorlati eszközök birtokában szeretnéd elkezdeni a munkát!
… ha tapasztalt óvodapedagógus, tanító, iskolapszichológus vagy és szeretnéd színesíteni az eszköztáradat!

 • a gyermekeket a megfelelő érzelemkifejezés és viselkedés irányába terelni
 • csoportodban a nyugodt, támogató légkört megteremteni
 • a csoportodban az együttműködést, egymásra való odafigyelést elősegíteni
 • támogatni gyermekeket pozitív önbecsülésük kialakításában
 • a „problémás” esetekben kipróbálnál valami új, hatékony dolgot
 • a gyermekeket önmotivációra tanítani

Ha velem tartasz a workshopon, a program végére…

Megismerkedhetsz egy nemzetközi szinten sikeres módszertannal:

 • Tudni fogod, biológiai értelemben mi zajlik le a gyermekben a problémás helyzetekben és hogyan reagálj rá azonnal és jól.
 • Praktikus, kreatív, szimbólumokon alapuló eszközökkel, amelyeket későbbiekben életed többi területén is hasznosíthatsz

Fontos információ

A workshopon bemutatott kommunikációs eszközök csupán ötletek. Minden család, óvoda, iskola a saját maga realitásának, kedvének, stílusának megfelelően tudja ezeket módosítani. A hallottak nem képezik semmiképpen részét pszichoterápiának: kommunikációs eszközök, a jó hangulat fenntartására alkalmasak. Ha valakinél a családban probléma merül fel és segítségre szorul a mentális egészség fenntartása terén, haladéktalanul fel kell keresni a család orvosát, pszichiátert vagy klinikai szakpszichológust.