Barion Pixel
Agresszió-, indulat-, és konfliktuskezelés az iskolákban és az óvodákban!
- Ingyenes workshop -
KÖZKÍVÁNATRA! Újra több ezer pedagógusnak szeretnénk segíteni!

2021. szeptemberében ingyenesen hozzáférhetővé tettünk a pedagógusok számára két olyan eszközt, amivel az osztályközösségekben vagy óvodai csoportokban csökkenteni tudják az agressziót, dühkitörések, illetve a fizikai / szóbeli bántalmazások előfordulását vagy intenzitását. Ahogyan ők mondták, segít nekik a fegyelmezésben. Azóta sok iskolát, tantestületet képeztünk és tőletek tudjuk, hogy a helyzet csak rosszabb lett. Ezért döntöttünk úgy, hogy tartunk még egy ingyenes online workshop alkalmat, amelyen felfrissíthetitek a tudásotokat, fel tudjátok tenni a kérdéseiteket az érzelmek és érzelmi kilengések kezelése terén és azonnal alkalmazható kreatív eszközöket ismerhettek meg az indulatkitörések, az agresszió és a konfliktusok kezelésére, megelőzésére!

Az ingyenesen letölthető módszertani hanganyag az alábbi linkre kattintva továbbra is elérhető mindenki számára, aki gyerekközösségekben kívánja használni. Ha még nem hallgattad meg, tedd meg most, és küldd el ezt a linket a tanító vagy tanár ismerőseidnek is, akik fegyelmezési problémákkal küzdenek!

Mikor éri meg részt venned az egy alkalmas ingyenes online workshopon?

  • Ha óvodapedagógus, alsós tanító, felsős / középiskolai tanár vagy egyéb gyerekekkel foglalkozó szakember vagy!
  • Ha nem használtad még a módszertant, gyere és ismerkedj meg vele!
  • Ha meghallgattad már valamelyik anyagunkat, de nem mertél még belevágni az eszközök kipróbálásába, gyere és tedd fel kérdéseid, hogy segíthessünk bátorságot gyűjteni a kezdetekhez!
  • Ha fáradtnak érzed magad, gyere és töltődj fel velünk!
  • Ha kilátástalannak / eszköztelennek érzed magad, gyere és kézzelfogható kapaszkodókat sajátíthatsz el, ahhoz hogy magabiztosabban kezeld a gyerekek érzelmi kilengéseit!
  • Ha használtad az eszközeinket, vagy alkalmaztad a módszertanunk valamelyik elemét, de szeretnéd felfrissíteni a tudásod vagy a használat közben újabb kérdések merültek fel benned!

Garantáljuk, hogy lesz eredménye!

Ha kipróbáltad, tetszett és hasznosnak találtad, szólj másoknak is erről a lehetőségről! Azt tapasztaljuk 2021 óta, hogy még több gyereknek és tanárnak lenne szüksége szakszerű segítségre. Szeretnénk az ország minden iskoláját elérni és legalább egy kollégának átadni a tudásunkat. Gyere, és hozz magaddal egy ismerőst / kollégát, hogy legalább eggyel többen legyetek, akik képeseket megelőzni és kezelni az indulatokat, konfliktusokat az osztályteremben!

Miről nem beszélgetünk majd: ez a workshop prevenciós beszélgetés, nem pszichológiai tanácsadás. Néhány egyéni kérdés feltevésére lehetőség lesz, de nem lesz mély egyéni tanácsadás.

Részvételi díj:
INGYENES

Hogyan tudsz részt venni a workshopon?

Felület: online, Zoom
Időpont: 2024. márc. 10. (vasárnap) 16:00 – 19:00

Az online workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az alábbi Google Forms linken keresztül tudsz jelentkezni a programra. A regisztrációs felületen történő jelentkezés után 3 napon belül e-mailben elküldjük a ZOOM linket, amelyen keresztül március 10-én be tudsz majd lépni a workshopra.

  

A visszajelző pedagógusok osztályaiban / csoportjaiban

kevesebb, mint 3 hét alatt változott meg a gyerekek viselkedése:

nyitottabbak, támogatóbbak lettek mind egymással, mind a tanárukkal.
Ha kétségeid vannak, hogy érdemes-e belevágnod a módszertan megismerésébe, segíthet a kollégáid véleménye: Olvasd el itt, a képre kattintva.

Miért gyere el?
3 óra = Örök életre szóló tudás!

“Jó pár helyen megfordultam már, de ennyi valódi a hétköznapokban hasznosítható segítséget még nem kaptam az évek alatt, mint amennyit tőled kaptam ma reggel másfél órában.”

Hol használják már az iskolákban a kreativnevelés.hu eszközeit, vagy annak a speciálisan az iskolákra kidolgozott modulját, az „Osztálymentor Programot”?

  • A Kreatív Gyereknevelési Eszközrendszer egy olyan speciális magyar módszer, iskolai modulja nem csak a hazai iskolákban, hanem külföldön sikerrel szerepel.
  • Magyarországon bevezettük már állami iskolákban (Dunaharaszti, Visonta) magán általános iskolában (DAM, Szentendre) és Start-up iskolarendszerben (Budapest School, Breznó utca). Képzéseinken részt vettek pedagógusok, pedagógiai asszisztensek, iskolapszichológusok az ország minden részéről, Szombathelytől Miskolcon keresztül Kecskemétig, vagy éppen Komlóskáig.
  • Az Osztálymentor Programot sikerrel vezettük be az amerikai oktatási rendszerben, felső-tagozatosok csoportjainál (The American School of Las Palmas)
  • Az Osztálymentor Programhoz kapcsolt kutatás eredményeit a világ vezető egyetemén, Bostonban, az MIT-n mutathattam be. 2020-ban a Pedagógus Expon is találkozhattak a módszertannal az érdeklődők.

Csak rajtad múlik!

Mind a pozitív, mind a negatív érzelmeknek megvan a maga szerepe az életünkben, nem lehet csak úgy megválni valamelyiktől, csak azért mert megnehezíti az életünket.El tudod azonban sajátítani, hogyan kezeld azokat a problémás helyzeteket, amikben eddig kapaszkodók nélkül elsodródtál. Sőt, köszönhetően a módszertanunk azonnali működésének, át is tudod adni a gyerekeknek már a következő napon, ugyanezt a készséget! Vegyél részt a workshopon és megmutatjuk neked, hogyan tudod hatékonyan segíteni a gyermekeket érzelmeik felismerésében, kifejezésében és kezelésében, mások érzelmeinek felismerésében és kezelésében, kapcsolataik kialakításában és fenntartásában, ezáltal egy támogató közösség létrehozásában!

Ki az előadó és mi a workshop programja?

Győri Ildikó – Pszichológus, édesanya.

Ildikó évekig nagyvállalatokkal dolgozott, munkavállalói motivációs rendszereket épített fel. Gyakorló anyukaként rájött, hogy a motivációra a családban is szükség van, így kidolgozott egy vidám eszközrendszert, ami a szülőknek segít a kisgyermekkor kihívásain átlendülni. Néhányat ezekből a Varázspálca Szakszerviz című mesekönyvben is bemutatott, gyakorlatban pedig nyaranta több száz gyermek készíti el és használja az Indulatvulkánokat vagy a Hangulathőmérőket.

Mikor a kisfia iskolás lett, találkozott a pedagógusokra nehezedő problémákkal, és megtapasztalta, hogy a gyerekek sokszor motiválatlanok és az osztályközösség sem minden esetben támogató. S-cool Days Osztálymentor Program néven összeállított egy programsorozatot, ami gyors és könnyen alkalmazható segítség a pedagógusok számára. A programot nem csak Magyarországon, hanem külföldi iskolákban is bevezették már. Segítségével mindenhol sikerült az agresszió szintjét csökkenteni, támogató hangulatot kialakítani a gyerekek között, megkönnyítve így a tanítók napi munkáját.

Munkatársaival, Családbarát Programok szervezését és lebonyolítását végezi több mint tíz éve. A nagyvállalati gyerekprogramokon eddig több mint 1.000 gyerek vett részt. Ezeknek a programoknak az átlagos visszajelzése 98%-os elégedettségű. A pandémia hónapjaiban sok munkavállalóhoz jutottak el előadásai, emellett a kreativneveles.hu facebook oldalán azonnal alkalmazható tippeket és trükköket osztott meg az érdeklődőkkel.

Coaching + Érzelmi intelligencia + Kreativitás